Bidė

Bidė Pro new (Laufen)  pakabinama balta 1 skylė maišyt., be šoninių skylučių vandens įvadui
Pakabinama bidė. Gamintojas-Laufen. Spalva - balta. Su 1 anga maišytuvui, be &sca..
202,45 Be PVM: 167,31
Bidė pastatoma 869FM
Bidė pastatoma 869FM
Matmenys: 550x365x400
Pastatoma keramikinė bidė. Maišytuvo komplekte nėra. Spalva-balta...
126,65 Be PVM: 104,67
Bidė pakabinama 831WH
Bidė pakabinama 831WH
Matmenys: 550x360x340
Pakabinama keramikinė bidė. Vandens maišytuvo komplekte nėra. Spalva - balta...
117,30 Be PVM: 96,94
Bidė pakabinama 4005
Bidė pakabinama 4005
Matmenys: 555x360x340
Pakabinama keramikinė bidė. Atstumas tarp pakabinimo centrų skylių - 18 cm. Spalva-balta...
108,80 Be PVM: 89,92
Bidė pakab. PRO NEW (530x360x335mm) su 1 anga maišyt., be šon. angų vand. (Laufen)
Gamintojas Laufen Kilmės šalis Čekija Aukštis, mm 335 ..
223,55 Be PVM: 184,75
Bidė pakabinama Villeroy & Boch O.novo balta
Pakabinama bidė. Spalva-balta. Gamintojas-Villeroy & Boch (Vokietija).  ..
201,45 Be PVM: 166,49

Bidė

Niekam nekyla abejonių, kad būtent vonios kambarys (ir tualetas taip pat) yra vienos svarbiausių patalpų namuose – būtent šiose erdvėse pradedame ir baigiame savo dieną, o ir jos metu, tenka čia užsukti ne kartą. Taigi, kai tokia erdve naudojamės taip dažnai, turime pagalvoti ir apie sprendimus bei įrenginius, dėl kurių mums būtų ypač patogu. Kaip kalbame apie vonios įrengimą arba koks turi būti tualetas, belieka tik pridurti, kad galimi įvairūs pasirinkimai ir ne visada nusprendžiama visus pasirinkti.  Vienas tokių įrengimų, dėl kurio pasirinkimo kartais yra abejojama, tai – bidė. Dauguma žmonių svarsto, ar iš tiesų verta turėti tokį įrenginį savo namuose, tačiau galima būti tikriems – yra ypač daug priežasčių, kodėl verta įsigyti bidė. Na, tai galite padaryti užsukę į mūsų internetinę parduotuvę.


Kodėl verta rinktis bidė?


Jeigu vis dar svarstote, ar jums tikrai verta įsigyti bidė, tai galite būti tikri, kad tai galėtų būti vienas geriausių jūsų sprendimų, įrengiant vonios kambarį. Turbūt pastebėjote, jog daug kur tualetai yra su bide. Ne paslaptis, kad vienas dalykų, kuris mums yra aktualus kiekvieną dieną, tai – higienos užtikrinimas. Belieka tik pridurti, kad, jei jūsų vonios kambaryje bus įrengta bidė, tai bus kur kas paprasčiau užtikrinti veiksmingesnę higieną. Tačiau ir tai – dar ne viskas; nereikia pamiršti, kad būtent higiena yra glaudžiai susijusi su sveikatos būklė ir bendra savijauta – dėl tam tikrų mikrobų ir virusų, gali kilti įvairūs uždegimai ir atsirasti tam tikrų ligų tikimybę. Taigi, svarbu akcentuoti, kad būtent bidė padės jums užtikrinti veiksmingesnę higieną, todėl bus mažesnė tam tikrų uždegimų ir ligų tikimybė. Na, ir, žinoma taip pat svarbu akcentuoti, kad šiuo įrenginiu yra labai paprasta naudotis, be to, jis tikrai nepareikalaus daug priežiūros. Kiekvienas tualetas turi turėti bidę.
Taigi, belieka tik daryti išvadą, kad įrengti bidė tikrai yra verta, kadangi tai padės  jums užtikrinti veiksmingesnę higieną,  kartu ir sumažinti įvairių uždegimų bei ligų tikimybę. Taigi, bidė yra verta rinktis visiems, kuriems svarbu palaikyti veiksmingą higieną ir siekiama rūpintis savo sveikata.


Bidė mūsų internetinėje parduotuvėje sudaro didelį pasirinkimą


Verta akcentuoti, kad mūsų internetinėje parduotuvėje jūs rasite labai didelį bidė pasirinkimą. Taigi, galite būti tikri, kad rasite tokį gaminį, kuris tikrai pateisins jūsų poreikius ir lūkesčius, o taip pat – vonios kambariai ir tualetai gali būti puikiai papildyti. Kaip žinia, bidė gali būti dviejų tipų – pastatoma arba pakabinama. Mūsų internetinėje parduotuvėje jūs raiste tiek pastatomų, tiek pakabinamų bidė. Tačiau ir tai – dar ne viskas; puikiai žinome, kad baltos  gaminiai puikiai dera bet kokio stiliaus vonios kambariuose, todėl mūsų internetinėje parduotuvėje – ypač didelis pasirinkimas baltos spalvos bidė (pastatoma arba pakabinama). Taip  pat rasite didelį pasirinkimą keramikinių bidė, kurios yra ne tik labai patvarios bei ilgai tarnaujančios, bet ir atrodo itin estetiškai, stilingai bei patraukliai, puikiai derės tiek klasikinio, tiek modernaus, tiek bet kurio kito stiliaus vonios kambaryje, taip pat tualetas atrodys žymiai geriau.


Kaip išsirinkti bidė?


Labai svarbu atsakingai rinktis gaminį, tokiu atveju būsite tikri, kad jis puikiai pateisina jūsų poreikius bei lūkesčius. Na, o išsirinkti bus tikrai kur kas lengviau, jeigu atkreipsite dėmesį į tam tikrus akcentus. Visų pirma, svarbu pasakyti, kad jei jūsų vonios kambariai ar tualetai yra nedidelio ploto, tokiu atveju rinkitės pastatoma bidė – tai padės sutaupyti vietos. Taip pat atkreipkite dėmesį ir į tai, kokios dalys sudaro komplektaciją, pavyzdžiui, gali tekti įsigyti maišytuvą. Na, o tuo atveju, jei nežinote, kokios spalvos gaminį įsigyti, pirmenybę teikite baltos spalvos bidė. Būtent tokios spalvos įrenginys puikiai papildys bet kokio stiliaus vonios kambarį.


Kodėl bidė verta pirkti internetu?


Netrūksta priežasčių, kodėl verta įsigyti bidė internetu. Visų pirma, svarbu pasakyti, kad pirkimas internetu leidžia sutaupyti daug laiko, o tai ypač svarbu, jei norite, kad namų įrengimo ar atnaujinimo darbai būtų  įrengimai kuo greičiau. Bet  ir tai – dar ne viskas: pirkimas internetu užtikrina ir patogumą – galite prekę ne tik įsigyti sau patogiau metu, bet ir taip pat jums nereikės vykti iš namų. Na, ir, žinoma, jūs taip pat galėsite pamiršti visus su prekės parsigabenimu susijusius rūpesčius. Be to, rasite išsamius bidė aprašymus, todėl bus paprasta išsirinkti. Be to, dauguma žmonių perka bidė internetu ir šitaip yra atnaujinami ir papildomi tualetai ir vonios kambariai – patogiai ir gerai.


Bidė galite įsigyti itin patrauklia kaina


Na, ir, žinoma, svarbu pasakyti, kad bidė (pastatoma ar pakabinama) galite įsigyti ypač patrauklia kaina. Visų pirma, jei norite, šį gaminį įsigyti patrauklia kaina ir net pigiau, tai verta pirkti internetu, kadangi šis pirkimo būdas leis jums vos per kelias akimirka sužinoti, kur jums aktualus gaminys yra parduodamas geriausias kaina. Bet ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu atminti, kad perkant internetu, ypač paprasta sužinoti, kur  esamu momentu gaminiams yra taikoma akcija. Na, o mūsų internetinėje parduotuvėje akcijos vyksta itin dažnai, tad nepraleiskite galimybės įsigyti gaminių itin geromis kainomis.