Pisuarai

Ventilis 1/2 pisuaro nuplovimo B.
Chromuotas, pajungimas 1/2...
47,00 Be PVM: 38,84
Pisuaras JIKA GOLEM su išoriniu vandens įvadu, baltas
Sifoninis pisuaras be valdymo sistemos, su išoriniu vandens įvadu. Matmenys 340 (plotis..
160,30 Be PVM: 132,48
Pisuaras 6003 su mygtuku ir sifonu
Pisuaras su chromuotu vandens nuleidimo mygtuku ir sifonu. Spalva-balta...
80,00 Be PVM: 66,12
Top
Pisuaras 6017
Pisuaras 6017
Matmenys: 340x270x690
Vandens nuleidimo mygtuko komplekte nėra. Spalva-balta...
49,30 Be PVM: 40,74
Pisuaras 3810
Pisuaras 3810
Matmenys: 360x285x620
Spalva-balta...
67,15 Be PVM: 55,50
Pisuaras 3812 su mygtuku ir sifonu
Pisuaras su chromuotu vandens nuleidimo mygtuku ir sifonu. Spalva-balta...
84,15 Be PVM: 69,55
Pisuaras Golem su vidiniu vandens įvadu, baltas
MedžiagaKeramikaSpalvabaltasVandens išleidimo angaPaslėptaVandens tiekimasPaslėptaPlotis305Gylis340B..
157,45 Be PVM: 130,12
Montavimo rinkinys KORINT pisuarui
Tinka Korint ir Domino pisuarų montavimui.Aukštis, mm10Plotis, mm10Gylis, mm10..
3,15 Be PVM: 2,60

Pisuarai

Vonios kambario įrengimui turime skirti ypatingą dėmesį, nes  būtent šioje erdvėje lankomės tikrai ne vieną kartą per dieną. Taigi, vonios kambarys turi būti ne tik estetiškas, bet ir ergonomiškas, be to, turime turėti sąlygas užtikrinti veiksmingą higieną. Vienas vonios kambario elementų, kuris yra ypač svarbus, tai pisuaras. Šių gaminių galite įsigyti ir užsukę į mūsų internetinę parduotuvę. Tuo labiau, jog pas mus akcija yra dažnas atvejis.


Pisuarai mūsų internetinėje parduotuvėje sudaro didelį pasirinkimą


Na, o nusivilti užsukus į mūsų internetinę parduotuvę tikrai neteks, kadangi jūsų laukia didelis šių gaminių pasirinkimas. Pas mus rasite baltos spalvos pisuarų, pisuarų be valdymo sistemos, pisuarų su išoriniu vandens įvadu, pisuarų su chromuotu vandens nuleidimo mygtuku, pisuarų su sifonu ir t.t. Taigi, pirmiausia įvertinkite savo poreikius ir lūkesčius, tuomet išsirinkti tinkamiausią gaminį bus labai paprasta. Be to, pas mus taip pat galite įsigyti ir priedų, kurie yra reikalingi montuojant pisuarus.


Pisuaras – kaip išsirinkti tinkamiausią?


Kaip nuspręsti, kuris tokio pobūdžio gaminys geriausiai pateisintų jūsų poreikius ir lūkesčius? Įvardinkite juos, o taip pat – prieš įsigydami tokio pobūdžio gaminį, atsižvelkite ir į tam tikras detales. Štai, pavyzdžiui, įvertinkite, kokios detalės sudaro komplektaciją, gali būti, jog teks papildomą įsigyti tam tikrus elementus. Jei norite, kad gaminys atrodytų itin estetiškai, tuomet puiku pasirinkimu galėtų tapti pisuaras su paslėpta vandens išleidimo anga. Žinoma, taip pat svarbu įvertinti ir gaminio matmenis – kuo mažesnio ploto yra vonios kambarys, tuo mažesnių matmenų turėtų būti ir pisuaras. Taip ne tik užtikrinsite, kad liktų pakankamai vietos, bet ir  sukursite proporcingą vaizdą. Žinoma, svarbu ir tai, iš ko  yra pagamintas gaminys. Na, o mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti keramikinių pisuarų, kurie yra ypač geras pasirinkimas. Keramikinis pisuaras tarnaus ilgai ir patikimai, bus atsparus įvairiems aplinkos veiksniams, o taip pat ir atrodys ypač estetiškai. Kalbant apie spalvas, verta akcentuoti, kad ypač geras pasirinkimas yra baltos spalvos pisuarai, kadangi jie atrodo estetiškai ir puikiai tinka bet kokio stiliaus vonios kambariui. Baltos spalvos pisuarų taip pat rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.


Kodėl pisuarai turėtų būti perkami internetu?


Jeigu jūsų vonios kambariui reikalingas pisuaras, tai verta jį įsigyti internetu. Svarbu pasakyti, kad būtent toks sprendimas turi labai daug privalumų. Gaminio pirkimas leis jums sutaupyti laiko, tad galite būti tikri, kad namų įrengimo arba atnaujinimo darbus atliksite greičiau. Taip pat nereikia pamiršti, kad daugeliui svarbu ne tik laiko sutaupyti – svarbus ir patogumas. Na, o pisuaro pirkimas internetu tikrai užtikrina patogumą ir tai pasireikš net keliais aspektais: visų pirma, gaminį galėsite įsigysite net neišėję iš namų, antra – tai galėsite padaryti sau patogiausiu metu, trečia – jums neteks galvoti, kaip šį gaminį parsigabenti į savo namus, jis bus pristatytas. Taip pat yra žymiai geresnė kaina, ypač tuomet, kai yra akcija. Taigi, pirkite internetu, taupykite savo laiką ir pinigus bei mėgaukitės komfortu.


Pisuaras – kaip įsigyti gaminį geriausia kaina?


Jeigu jums yra svarbu, kad pisuarai būtų geriausia kaina, tuomet turėtumėte atkreipti dėmesį į šiuos dalykus. Visų pirma, turėtumėte teikti pirmenybę pirkimui internetu – tai jums vos per kelias akimirkas leis sužinoti, kur jums aktualus gaminys yra parduodamas geriausia kaina. Be to, vos per kelias akimirkas sužinosite ir tai, kur gaminiui yra taikoma akcija. Na, o mūsų internetinėje parduotuvėje akcija yra taikoma ypač dažnai, todėl tikrai turėsite galimybę šį gaminį įsigyti keliolika ar net keliasdešimt procentų pigiau.