Praustuvai įleidžiami, montuojami po stalviršiu

Akcija
Akcija! Stalviršis granito su praustuvu C0000812
Granitinis stalviršis su akriliniu praustuvu. Stalviršyje sutvarkyti buvę įtrūkimai.Stalviršio ..
183,00
-114 €
69,00 Be PVM: 57,02
Akcija
Akcija! Plautuvė F0003468
Akcija! Plautuvė F0003468
Matmenys: 600x540x150
Akrilinis įleidžiamas praustuvas.Matmenys  600x540x150Spalva - balta...
109,00
-20 €
89,00 Be PVM: 73,55
Akcija
Akcija! Stalviršis granito su praustuvu F0000545
Granitinis stalviršis su akriliniu praustuvu. Stalviršio matmenys 680x555Praustuvo matmenys 550..
183,00
-35 €
148,00 Be PVM: 122,31
Akcija
Akcija! Stalviršis granito su praustuvu C0000831
Granitinis stalviršis su akriliniu praustuvu. Stalviršio matmenys 1000x610Praustuvo matmenys 55..
203,00
-35 €
168,00 Be PVM: 138,84
Praustuvas 8229 įleidžiamas
Praustuvas 8229 įleidžiamas
Matmenys: 540x540x175
Įleidžiamas keramikinis praustuvas su 40 mm skyle maišytuvui. Spalva-balta...
53,00 Be PVM: 43,80
Praustuvas 201 montuojamas po stalviršiu
Keramikinis praustuvas montuojamas po stalviršiu. Išoriniai matmenys 470x350x170. Spalva..
31,00 Be PVM: 25,62
Top
Praustuvas 203 montuojamas po stalviršiu
Keramikinis praustuvas montuojamas po stalviršiu. Išoriniai matmenys 560x420x190..
27,20 Be PVM: 22,48
Praustuvas 204 montuojamas po stalviršiu
Keramikinis praustuvas montuojamas po stalviršiu. Išoriniai matmenys 470x390x180..
23,00 Be PVM: 19,01
Praustuvas 205 montuojamas po stalviršiu
Keramikinis praustuvas montuojamas po stalviršiu. Išoriniai matmenys 490x410x200..
23,00 Be PVM: 19,01
Praustuvas IBON paviršiuje 56x47.5 cm baltas
Ovalo formos iš viršaus į stalviršį įleidžiamas praustuvas JIKA IBON. Spalv..
67,15 Be PVM: 55,50

Praustuvai įleidžiami, montuojami po stalviršiu

Po stalviršiu montuojami ir įleidžiami praustuvai vis labiau populiarėja dėl savo  elegantiškos išvaizdos, vietos taupymo savybių bei paprastos priežiūros. Šie praustuvai yra montuojami stalviršyje esančioje išpjovoje ir priklausomai nuo pačio praustuvo tipo, jo kraštai gali būti elegantiškai pasidėję ant stalviršio paviršiaus arba įmontuojami taip, kad stalviršis pereina į praustuvą be jokio išsikišusio praustuvo kraštelio - taip vadinami po stalviršiu montuojami praustuvai. Tokie praustuvai sukuria vientisą estetiškai patrauklų vaizdą ir yra lengvai valomi.

Po stalviršiu montuojamos ir įleidžiamos vonios kriauklės – jų palyginimas


Po stalviršiu montuojamos ir įleidžiamos vonios kriauklės nors ir yra to paties principo, tačiau tarpusavyje šiek tiek skiriasi.

Estetinis vaizdas.


Įleidžiamo tipo praustuvai gali būti įvairiausių pasirinkimų, medžiagų, formų ir dydžių, todėl juos gana lengvai pritaikysite skirtingų stilių voniose.

Kita vertus, po stalviršiu montuojami praustuvai dažnai sukuria elegantišką modernią išvaizdą, kuri yra populiari šiuolaikinio dizaino vonios kambariuose. Be to, kadangi nėra praustuvo kraštelio, lieka didesnis stalviršio plotas, kuris gali būti tikslingai išnaudojamas.

Montavimo subtilybės


Ant stalviršio montuojamų praustuvų įrengimas ir montavimas paprastai būna ganėtinai nesudėtingas, lyginant su po stalviršiu montuojamais praustuvais. Jie paprasčiausiai įleidžiami į stalviršyje išpjautą angą, ir pritvirtinimai klijais arba specialiais spaustukais. Juos galima montuoti ant įvairių paviršių įskaitant laminatą, medieną ar keramikinius paviršius. Be to, kadangi kriauklės apvadas lieka atviras, jį paprasčiau pasiekti remonto ar keitimo atveju.  

Po stalviršiu montuojamo praustuvo įrengimas yra šiek tiek sudėtingesnis. Jiems reikalingos ypač tikslios išpjovos ir saugus tvirtinimas, kad būtų užtikrintas stabilumas ir išvengtumėte vandens nuotėkio. Šio tipo praustuvai netinka visoms stalviršio medžiagoms; geriausia naudoti su kieto paviršiaus, pavyzdžiui, akmens, kvarco arba kietojo kompozito stalviršiu.

Kaina ir priežiūra


Įleidžiamų praustuvių kaina paprastai yra mažesnė nei tokio paties po stalviršiu montuojamo praustuvo, be to šis variantas yra ekonomiškesnis ir dėl paprastesnio montavimo proceso. Tačiau svarbu paminėti, kad nors šio praustuvo priežiūra yra paprasta, tačiau aplink praustuvo kraštelį gali kauptis drėgmė ir nešvarumai, todėl jis reikalauja šiek tiek daugiau priežiūros.

Po stalviršiu montuojama praustuvė kaip minėta aukščiau dėl montavimo sudėtingumo ir specifikos pasižymi aukštesne kaina, tačiau jų priežiūra yra itin paprasta, kadangi vandenį ir nešvarumus nuo spintelės galite nuvalyti tiesiai į kriauklę.

Kiekviena praustuvo rūšis turi savų privalumų ir stipriųjų pusių. Tinkamai susidėlioję prioritetus bei įvertinę savo ekonomines ir montavimo galimybes galėsite lengviau išsirinkti jūsų voniai tinkamą praustuvą. Nepamirškite atsižvelgti ir į stalviršį, ant kurio/kuriame planuojate montuoti praustuvą, nes tai gali būti svarbus aspektas praustuvo pasirinkimui.

Praustuvų pritaikymas interjere


Įleidžiamieji ir po stalviršiu esantys praustuvai prisideda prie estetinių ir praktinių namų aspektų. Įleidžiami praustuvai, pasižymintys klasikiniu patrauklumu, yra universalūs ir lengvai montuojami, todėl praktiškai tinka įvairiems vonios kambarių stiliams - nuo tradicinio iki šiuolaikinio. Jie ypač tinka vonios kambariams, kuriuose pagrindinis dėmesys skiriamas kitiems dizaino elementams, pavyzdžiui, įspūdingoms plytelėms ar unikaliems šviestuvams. Kita vertus, po stalviršiu įmontuojami praustuvai, pasižymintys aptakiomis, moderniomis linijomis, sukuria vientisą vaizdą, kuris sustiprina erdvės ir prabangos pojūtį. Jie idealiai tinka minimalistinio ar aukštos klasės vonios kambarių dizainui, kur akcentuojamos švarios linijos ir neperkrauti paviršiai.

Projektuojant tobulą vonios kambario erdvę, svarbu, kad pirkėjai kartu su pasirinktu praustuvu apsvarstytų ir kitus elementus. Pavyzdžiui, stalviršio medžiaga turėtų papildyti praustuvo tipą - kieti paviršiai, tokie kaip akmuo ar kvarcas, puikiai dera su po stalviršiu esančiais praustuvais, o laminato ar plytelių stalviršiai gali puikiai derėti su įleidžiamais praustuvais. Be to, maišytuvai, laikymo sprendimai ir apšvietimas turėtų derėti prie praustuvo stiliaus, kad sukurtų vientisą vaizdą. Elegantiškos, paslėptos sandėliavimo vietos gali išlaikyti minimalistinį praustuvų patrauklumą, o atviros lentynos ar senovinės spintelės gali pabrėžti tradicinį įleidžiamų praustuvų žavesį. Svarbus vaidmuo tenka ir apšvietimui - apšvietimas turėtų būti praktiškas, bet estetiškas, išryškinantis praustuvo erdvę ir jos neužgožiantis. Galiausiai, norint sukurti tobulą vonios kambario erdvę, svarbiausia suderinti funkcionalumą su asmeniniu stiliumi ir užtikrinti, kad kiekvienas elementas derėtų tarpusavyje ir sukurtų ramią ir patrauklią atmosferą.

Ieškantiems kokybiškų ir klasikinių praustuvų internetu, siūlome panagrinėti Euroliux.lt praustuvų katalogą, kadangi mes jums siūlome ne tik kokybišką produkciją, bet ir galimybę įsigyti jūsų trokštamas prekes puikia kaina!